Spegling öga  vänster logga copy

Ibland vill man bara ta det lugnt! Idag valde några deltagare att ulltova för första gången, lagom social aktivitet. Nästan lite meditativt att höra nålarnas pickande på ullen. Råttan Sussie pryder vår häst och vagn på bordet och det blev soppa med grönsaker till lunch.

Läs hela inlägget »

Vi tog vara på de sista härliga snörika vinterdagarna genom promenader, snölykta och snöänglar. När solen skiner blir det riktigt varmt och vi passade på att laga mat på tripoden, härlig vegetatisk gryta som långkokades så alla smaker satte sig, även lite röksmak! På mindre än en vecka försvann snön! Nu är våren på g!

Läs hela inlägget »

Vackert vinterväder har vi fått i Simlångsdalen. Härliga promenader och det är som att vandra i sagolandskap. Soppluncher som värmer gott i magen. Lite hästborstning, tömkörning blir det med. Bra att kunna välja aktivitet efter behov och förmåga. Avslutning för deltagare med tårta. Fick fantastiska fina presenter, en ulltovad häst, choklad och bidrag till hjärtstartaren.

Läs hela inlägget »

Kung Bore har grepp om vintern. Plogning av parkeringen vid Skallinge skola. Idag en härlig vinterpromenad. Vackert och solen kom fram och lite blå himmel syntes. Härligt och uppfriskande.

Läs hela inlägget »

Härlig skogspromenad idag! Veg gryta till lunch. Dagarna och veckorna går fort när man är på grön rehab.

Läs hela inlägget »

Ulltovningen har nått en ny nivå, man kan skapa nästan vad som helst av ull!!
Några nålar och plåster har det gått åt. Det är rogivande att sätta sina händer i naturmaterial och låta fantasin och kreativiteten komma.
En bra aktivitet på grön rehab!

Läs hela inlägget »

Lotta och Ylva tömkörde hästarna på banan i fantastisk härligt soligt vinterväder. Sedan afterhorse fika på altanen!

Läs hela inlägget »

Så fick vi äntligen lite snö som lyser upp i vintermörkret! Nya maskinen med plog kom väl till användning innan deltagare kom till grön rehab. Skogspromenad i vackert snöbeklädd landskap. Lotta fixade supersmarrig broccolipaj till lunch.

Läs hela inlägget »

Vad bättre än att inleda det nya året än med lite hästaktiviteter på banan! Dolly tyckte vi skulle leka plockepinn. Fanny följde fint Ylva genom de olika stationerna, Lotta och Frida likaså. Lite klassisk bonnaridning gjorde vi med på alla tre hästarna. God fortsättning på 2021❣️

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE