Spegling öga  vänster logga copy

Vitsipporna i full blom, våren har varit lång men nu händer det något varje dag i naturen och trädgården. Valborgsmässoafton och ingen äggasjungning i år heller. Vi får sjunga för oss själva och fira lugnt och stilla! Önskar er alla en trevlig valborg!

Läs hela inlägget »

Deltagare i grön rehab har olika önskemål på aktiviteter efter deras behov. Det är tur vi har de möjligheterna att det går att genomföra. Det blir; bastubad, fiske, skogspromenad, måla, bara vara på en egen ö, hästmys.

Läs hela inlägget »

Igår gjorde sonen och maken klart flytbryggan. Med hjälp av skogsvagnen och kranen kunde den komma på plats vid hästasvängen där bastun är. Det blev jättebra. Bastun har blivit populär ibland deltagare. Skogspromenader hängmatta, ta igen sig på soldäcket är också aktiviteter som deltagare i grön rehab gillar. Katten Verner har fått extra lyxmat, han var borta i över ett dygn men kom tillbaka till allas lättnad och glädje. Hönsen njuter av grönskande gräs. Hästarna likaså!

Läs hela inlägget »

Deltagare i grön rehab vet vad de vill och det är härligt när de tar egna initiativ och lyssnar på vad de behöver just idag. Idag blev det olika aktiviteter som de önskade genomföra; en deltagare tog ett bastubad på Eco Lodge, en annan en simtur i Skifteboån, skogspromenad, planeringsrunda i trädgården, vila på solverandan, lite hästmys. Lotta rensa ogräs o det blev planterat i trädgårdslandet. Grönkålssoppa till lunch på solverandan.

Läs hela inlägget »

Fick ett fint vykort från deltagare!! Gänget hälsar o tackar för fint kort och sänder bästa krya på dig hälsningar! Skogspromenad och Matlagning på tripoden smakar härligt i vårsolen!

Läs hela inlägget »

Imorse snöade det. Sonen ställde upp och plogade på parkeringen, maken skottade gången. Snöig skogspromenad och ulltovning som aktivitet. Grönsaksgryta till lunch. Stora snöflingor väckte upptäcktslust och dagen avslutades med extra liten promenad.

Läs hela inlägget »

Härliga dagar med hästarna. Tömkörning med olika stationer ger bra lyhördhet och variation. Fanny, Frida och Dolly är med på de mesta. Bra miljöträning med!

Läs hela inlägget »

Hunden Jack fick följa med till Grön Rehab i måndags. Härlig hundpromenad runt Årnaböke blev det för några deltagare. En mindre skogspromenad för andra, härligt att hitta lugnet i sig själv i skogen. Farmors soppa till lunch på soldäcket. Lite cirkuskonster bjöd Jack oss på med!!

Läs hela inlägget »

Ibland vill man bara ta det lugnt! Idag valde några deltagare att ulltova för första gången, lagom social aktivitet. Nästan lite meditativt att höra nålarnas pickande på ullen. Råttan Sussie pryder vår häst och vagn på bordet och det blev soppa med grönsaker till lunch.

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE