Spegling öga  vänster logga copy

Idag är det härligt solväder. Hästarna fick testa underlaget på banan, verkar fungera bra. Först skakelträning och sedan lite fritt busande. Väldigt praktiskt med utebox i anslutning till banan. Härligt med sol i december!

Läs hela inlägget »

Hästarna har ny betesmark vid rehablokalen. Helt underbart tycker både häst och människa. Hovslagaren fixade till hovarna på hästarna igår. Härlig skogspromenad till järnvägsbron och i gammal skog. Ädelostsoppa med spenat till lunch. Ännu en krans blev klar!

Läs hela inlägget »

I veckan har deltagare gått på skogspromenader och plockat kantareller, tagit det lugnt i samlingslokalen, gjort kransar. Hästarna har följt med ut på promenad. Veckorna går fort! Önskar er alla en trevlig första advent❣️

Läs hela inlägget »

Skogspromenad med svampplockning var dagens aktivitet på grön rehab. Stora och fina trattkantareller plockades. Trattkantareller innehåller D-vitamin. Dagsljuset som vi behöver denna årstid fylldes med solljus i slutet på promenaden. Linssoppa till lunch smakade gott efter promenaden.

Läs hela inlägget »

I helgen körde Anders ut 20 ton grus på vår hästbana. Äntligen en egen inhägnad fri från gräs och hästarnas träning kan vara i fokus. På Cahoms gröna rehab fortsätter vi skapa med granris. Granhäst, kransar och tomtar. Idag en skogspromenad till Lurehus. Längs vägen plockade vi upp tomma ölburkar. Trist att folk inte kan hålla rent i naturen.

Läs hela inlägget »

Idag gick vi på hästpromenad i naturskön skog. Hästarna blev törstiga! Lite häng i relaxfåtöljerna och soffan med. En tomte blev klar och redo att flytta hem. Maria lagade jättegod vegetarisk gryta! Läs mer om grön rehab under fliken!

Läs hela inlägget »

Perfekt novemberväder att bada bastu. Härligt lördagsmys! Solsken och stilla duggregn! Fortsatt trevlig helg!

Läs hela inlägget »

Stillsamt njuta av tystnaden, reflektera över nära och kära, nära människor som gått bort är ett fint sätt att tillvarata allahelgonhelgen.

Läs hela inlägget »

Idag har vi varit och hämtat sadeln som har fått ny sits. Litar inte på att Post Nord kan sköta leveransen. Passat på att se toppenfina bordsvenska brukshästar med. Hingsten Max 2041, Furir 2063 med Esperuds Mysan med hingstföl. Furia med supertrevligt hingstföl. Två sto efter hallandsfödda Radix 2000 med föl. Radix 2000 är på station hos Max 2041 ägare Agneta i år. Trevliga hästar som har det kanonfint i stora hagar hos Christina Allansdotter på Alruna stuteri, lantbruk och sadelmakeri. En härlig söndag!

Läs hela inlägget »

Vi har haft första frostnatten men tomater och blommor klarade sig. De engelska pelargonierna jag fått av mamma är jag extra rädd om. Första havtornsskörden bärjad, en liter blev det. Hoppas de få vindruvorna hinner mogna. Solrosorna växer sig höga, över 2.5 meter. Anders röjer vid stugan, det blir fint med bättre utsikt över sjön. Där ute är det så tyst och stilla att det nästan blir lite andaktligt!

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE