Spegling öga  vänster logga copy

Lotta och Ylva tömkörde hästarna på banan i fantastisk härligt soligt vinterväder. Sedan afterhorse fika på altanen!

Läs hela inlägget »

Så fick vi äntligen lite snö som lyser upp i vintermörkret! Nya maskinen med plog kom väl till användning innan deltagare kom till grön rehab. Skogspromenad i vackert snöbeklädd landskap. Lotta fixade supersmarrig broccolipaj till lunch.

Läs hela inlägget »

Vad bättre än att inleda det nya året än med lite hästaktiviteter på banan! Dolly tyckte vi skulle leka plockepinn. Fanny följde fint Ylva genom de olika stationerna, Lotta och Frida likaså. Lite klassisk bonnaridning gjorde vi med på alla tre hästarna. God fortsättning på 2021❣️

Läs hela inlägget »

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År❣️

Läs hela inlägget »

Det är så underbart att vara ute i vår tysta och ombonade skog. Det blir skogpromenad i lugnt tempo för deltagarna i grön rehab. Lite ulltovning och en grankrans till blev klar. Maria lagade god och nyttig mungbönsgryta till lunch.

Läs hela inlägget »

Det gick snabbt att hitta julgran i Skallinge Gårds skog. Bäst att Anders som sköter om skogen är med i julgrans huggningen. Tid för hästmys och gos med. God fika med pepparkakor och lussebullar fick vi med.

Läs hela inlägget »

En härlig runda i Skallinge Gårds skog. Roligt att tömköra och bra att hålla värmen. Backe upp och backe ner i Ekhagarna.

Läs hela inlägget »

Ibland är det kul att göra något enkelt och kravlöst med hästarna. Vi byggde en bana med olika stationer. Hästarna var med på upptåget! Den gröna mattan var skön att ställa upp sig på tyckte både Fanny och Dolly. Även att utforska undersidan tyckte Dolly var intressant. Slalom, gå igenom trånga passager, stå still i lunningsbågen etc. Det är kul att ha kul tillsammans! På rehaben idag skogspromenad och grönkålspaj till lunch.

Läs hela inlägget »

Några deltagare i grön rehab valde skogspromenad. Några valde att bara vara med hästarna. Lite trött får man allt va i december säger både Frida och Dolly. Fanny rockar fett lugnt med den skallrande rockringen. Linssoppa till lunch värmde gott i magen.

Läs hela inlägget »

Hästpromenad till kulturhistoriska Lurehus för att ta några julbilder. Lättare sagt än gjort. Tomteluvor för att få lite julstämning räckte inte så långt. Vi får vänta och se om det blir någon snö och ha med oss en fotograf istället. Trevlig andra advent önskar vi er alla!

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE