Spegling öga  vänster logga copy

Idag sken solen och vi kunde alla njuta av en häst och vagnstur med Liiv. Rogivande, avkopplande, här och nu upplevelse med häst när det är som bäst. Farmors soppa till lunch. Härlig samvaro med personal och deltagare på Cahoms Gröna Rehab. Trevlig helg❣️

Läs hela inlägget »

I veckan har det blivit hästpromenader och häst och vagn som aktiviteter på CAHOMs gröna rehab. Härligt och rogivande att höra hovarna mot marken och bara koppla av när Liiv tryggt drar wagonetten. Idag fick vi lyxig kantarellsoppa som Micke tillagat under tiden vi var med hästarna. Vi firade födelsedag med och blev bjudna på jordgubbspaj, jättegott! Trevlig helg!

Läs hela inlägget »

Idag valde deltagare att vara i stallet, i stugan och att måla i vår skapande verkstad! Lugnt och skönt och deltagare nöjda. Ylva lagade god och värmande soppa. Imponerad av deltagare i grön rehab som lyssnar på sig själva och gör saker som ökar på hälsoläget! Intressant att val av måleriobjekt blev hästar!

Läs hela inlägget »

Dagen började  med samling där vi  smakade hemmablandat julkaffe. Därefter hästaktiviter och skogspromenad. Dolly fick en fin julfläta. Härligt att hästupplevelser kan berika människor. Julklappsspelet innan lunch funkade bra, kul med lite lek. Julgröt och skinksmörgås, rökt älgkött, Kvibilles bästa ostar följt av gottebord! Önskar alla en fröjdefull och lugn jul!

Läs hela inlägget »

Efter morgonfikan gick några deltagare till hästarna i stallet, borstade och sedan en hästpromenad. Andra deltagare i grön rehab valde vår Eco lodge och en bastun. Rogivande och skönt att bara vara i naturen. Rödbetssoppa till lunch. En deltagare hade med egengjord jultomte till alla deltagare.

Läs hela inlägget »

Idag blev vi bjudna på luciakaffe av en deltagare som var tärna! Mums vad smarrigt!
Det blev inget luciatåg iår men härligt stallmys och stugmys.
Lunchen stod mästerkocken för och det är lyxigt gott med rökt älgkött o klyftpotatis o grönkålssallad. Trevlig advent!

Läs hela inlägget »

Vädret är som det är och det gäller att göra saker som är givande och ta vara på dagsljuset. Det har regnat duktigt de sista veckorna. På CAHOM:s gröna rehab är det mysigt att vara i stallet eller ute vid naturhälsoplatsen, vid vår eco lodge eller bastu. Härligt och rofullt att lyssna på regndroppar och bara vara eller pyssla om hästarna i stallet.

Läs hela inlägget »

Ännu en dag att njuta av vackert vinterlandskap på CAHOM:s Gröna Rehab. Idag var vi ute på skogspromenad. På vägen var det isbana så hästarna fick vara kvar i hagen. Lyxig lunch med rökt rostbiff och klyftpotatis. Tiden går fort och det gäller att ta vara på dagsljuset och det fina vackra vi har omkring oss.

Läs hela inlägget »

I fredags kom vintern till oss. På Grön rehab som dagens aktivitet flyttade vi hästarna och tog upp stolparna. Några mockade ut från hagen och det blev fint. Vi har pysslat med granris och de flesta 
julkransarna är klara till första advent! Vinterlandskapet har hållt i sig hela helgen. Frida och Fanny bjöd på härlig ridtur.

Läs hela inlägget »

I måndags ville alla deltagare vara i stallet med hästarna! Underbart tyckte både häst och människor. Borsta, klappa, pyssla om, mocka och leda hästarna till hagen igen. Fanny anpassade sig rörande fint till sin ledare. Härlig lunch fick vi med. En deltagare hade med sig en supergod sallad. Ylva fixade ihop lunchen och det blev en smakfull kombination av internationell touch!

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE