Spegling öga  vänster logga copy

Trädgård, häst, glädje och god mat på CAHOMs Gröna Rehab

Det händer alltid lite saker på Skallinge Gård och på grön rehab. I veckan har staketet börjat komma på plats. Ska bli roligt att ha en plats att ha olika hästaktiviteter på. Det ser redan mycket finare ut. Vi har planterat ut från växthuset. Deltagare har fått med sig olika plantor hem. En persika kommer det att bli från det nya persikoträdet. Stugans fönster och dörr har målats om. Härligt när deltagare delar upp sig efter samlingen för att gå till sina favoritställe, fiska i sjön, vara i stallet hos hästarna, på skogsvandring eller i växthus o trädgård. Vi var och hämtade äggkläckningsmaskinen hos grannen men vi får ta en utflykt dit för där är mycket att se på Två deltagare slutade i veckan. Smarrig smörgåstårta, chokladtårta med glass och annat gott blev vi bjudna på. Mums! Vilken fin dag det blev och så härligt att få vara en del av deras resa till ökad hälsa! Önskar en trevlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln