Spegling öga  vänster logga copy

Friluftsdag för världens bästa elev

Vilken fantastisk dag vi har haft. Jag fick ett telefonsamtal för några veckor sedan som gjorde mig alldeles varm och glad. Jag svarade på studs att det går jättebra. Tack alla Grön Rehabdeltagare för att vi kunde byta dag! En tidigare elev från Eketånga Montessoriskola som jag jobbade med när han gick i förskoleklassen och i 1:an önskade komma till mig. Nu går han i 8:an. Det blev möjligt tack vare mamma Liza som körde, Sara som är idrottslärare och Astrid, resurspedagog som har följt med eleven sedan jag slutade på skolan. Astrid hade lagat lunchen som bestod av äkta wienersnitzel med mycket tillbehör. Supersmarrigt och vi fick efterrätt med rabarberpaj smakade fint efter häst och vagnsturen. Micke ställde upp och körde häst och vagn efter halv rundan. Så roligt att få träffas och prata. Det kändes som igår fast det gått många år sedan sist. Eleven var faktisk mycket sig lik, samma sköna humor, snabba repliker, underfyndiga svar på tal, härlig, go och klok på alla sätt och vis. Ja han är faktiskt min favoritelev av alla elever. Nu hoppas jag att vi kan träffas lite oftare för det var så roligt och berikande. En mycket lycklig dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln