Spegling öga  vänster logga copy

Grön Rehabilitering med häst

Nuvarande deltagare i Grön Rehabilitering väljer mest hästaktiviteter med våra nordsvenska brukshästar. I fredags hade vi avslutning för en deltagare och han var väldigt glad när han fick köra med Liiv. Till lunch åt vi en smarrig älgskavsgryta och glass till efterrätt. Jag blev mycket glad när jag läste i utvärderingen hur mycket deltagandet i grön rehab betytt och vilka hälsoeffekter det haft på deltagaren.
Idag hade vi en promenad med Fanny och Liiv som dagens aktivitet i grön rehab. Deltagare fick prova att rida barbacka. En härlig upplevelse och tillitsövning, träning i att vara lyhörd och utöva ömsesidig respekt relationen häst människa. Jag tycker det är helt fantastiskt att följa människor på deras rehabiliteringsresa i ökad hälsa och hur hästarna möter människorna på fantastiskt klokt vis.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln