Spegling öga  vänster logga copy

Trädgård på planering på grön rehab

Nattfrost i maj! Precis som det brukar vara, vi var bara lite bortskämda med sommarvädret i april. Tur vi har plats i västhuset för alla frostkänsliga växter. Lite kallt var det i samlingslokalen för grön rehab i morse men det blev snabbt varmt. Att så och fixa i trädgården var förslag som dagens aktivitet men det föll inte så att säga i god jord, det valdes bort. I stället valde några att stanna kvar i huset, några gick med på skogspromenad där vi träffade på Anders med traktorn, några till stallet och hästarna och någon var ute vid stugan. Bra spridning och vi återsamlades för lunch i köket. Det är viktigt att se till sina egna behov och inte bara följa med övriga i flocken. Quinoa och bönsalsa på lunchmenyn idag. Till efterrätt chiachokladpudding och vispgrädde. Mums!  Katten fick följa med mig hem på cykel idag då växthuset är stängt pga frostnätter. Trevlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln