Spegling öga  vänster logga copy

Stora Trädgården på gång på CAHOMs gröna rehab

Äntligen blir det av! Vi har flyttat på rhodendendonbuskarna till en bättre miljö för dem. I kanten av trädgården där det är mer skugga och fukt. Hoppas de klarar sig på deras nya ställe i trädgården. Inspirerad av Vargaslätten kommer vi att få en härlig trädgård efter våra förutsättningar och kreativa ideer. Grävt bort kirskålen och mossan, anlagt en jordvall för att hålla djur borta och det blir en tydlig avgränsning. Än så länge får fruktträden stå i växthuset, de nya havtornsbuskarna får bilda en egen avdelning med gojibärbusken. Blomland innanför staketet med vårlökar, penseer, gladioler, purple sensation (lila lökboll) lavendel, flox mm. Härligt! To plant a Garden is to believe in tomorrow! Att plantera en trädgård är att tro på framtiden. Hönsen har fått lite mer frihet ute i hästhagen. Vi har ambition att vara hållbara och klimatsmarta!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln