Spegling öga  vänster logga copy

Återträff och pärlhyacinter i blom på grön rehabilitering

I måndags hade vi en återträffbrunch i Skallinge skola med tidigare grön rehabiliteringsdeltagare. Så härligt att träffas och få höra hur de har det efter 2 månader avslutad rehabvistelse. En härlig promenad till hästarna blev det med.
I rehabträdgården blommar pärlhyacinten, trevlig överaskning när mycket annat är helt uttorkat. Nu vattnar jag bara tomater och det vi odlat i de små landen. Deltagare kan njuta av Solroser, Zinnia och Ringblommor som de sådde i början av sin rehabtid.
Gästerna i stugan har åkt vidare på resa genom Sverige. Härligt att möta holländska turister som uppskattat tystnaden och lugnet vid vår Eco Lodge. Rogivande att ro med båten trots det är lite vatten i Braxsjön. De fick låna köket i Skallinge skola då det är eldningsförbud. Så fick jag prata lite engelska och få berätta om våra lokala sevärdigheter!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln