Spegling öga  vänster logga copy

Rådjurskid och tomatplantor på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Igår planterade vi ut tomatplantor i odlingstältet i Skallinge skolas rehabträdgård. Promenad till hästarna som åter flyttat till ny hage. Torkan gör att det inte blir någon återväxt på gräset. Under promenaden visade deltagare i grön rehabilitering sig besitta fantastiska kunskaper om vilka grödor som är av hälsobringande karaktär. Sallad till lunch och tårta till efterrätt! Årets varmaste dag, tur vi har många skuggiga sköna platser. Möte med engagerad och varm rehabsamordnare på em med grön rehabdeltagare.

Idag njuter jag av rådjurskid och get som betar utanför Skallinge skolas åker. Kommer någon bil flyr geten in i skogen, ungen piper efter en stund och getmamman kommer tillbaka. Makalöst vackert sceneri naturen erbjuder. Städning och vattning av grödor går som en dans!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln