Spegling öga  vänster logga copy

Sommar, sommar och sol...på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Maj bjuder på fortsatt sommar. Idag har vi haft avslutning för en deltagare i grön rehabilitering. Hela första gruppen har varit här idag. Liiv och Fanny bjöd på en lugn skritttur på Bolmenbanan.  Liiv fick en fin fläta i manen. Sallad till lunch och chiachokladpudding, jordgubbar o grädde till dessert. Jag fick ett rörande fint kort av deltagaren och hästarna fick lite olika saker. Hoppas på återseende snart igen. Det är stort att ta sig upp när man varit nere, det är därför vi firar deltagare som slutar rehaben efter 12 veckor.
Idag har det också varit ForRest med häst i Skallinge skolas trädgård! Balsam för själen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln