Spegling öga  vänster logga copy

Pingstafton och allt blommar på en och samma gång!

Veckan har varit fantastisk! Vilket sommarväder det är! Häst och vagnstur fick avsluta grön rehab. Vilka fantastiska människor jag får möta. Jag sålde motorcykeln, Honda Goldwing 1200 i vintras och i fredags hämtade ägaren motorcykeln, lite vemodigt känns det. Fixat nya utemöbler från KWA i veckan, lite slipning och puts så blir de fina igen. Allting händer i naturen nu. Göken hörs morgon och kväll, hägg och syren i full blom, liljekonvalj och rhodondendon i full blom! Örtesängens fröer börjar ta fart. Katten Verner har flyttat i på Skallinge skola. Han njuter av att vara i centrum och ingen kattbror som bråkar med honom. Njut av allt gott naturen och hästarna erbjuder! Glad pingst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln