Spegling öga  vänster logga copy

Asklund, hunddagis på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Igår hade vi hunddagis i Skallinge skola. Tidigare grön rehabdeltagare hade med sig sina egna hundar. Vi fick hjälp av Elsa att gräva gropar till askarna som ska bli en asklund. En hästskoformation blev det. Kommer att bli jättemysigt där. Det är det även i granrummet, hängmattan har kommit upp och det är härligt att ligga och koppla av i den. Deltagare hade det lugnt och mysigt i stallet med Fanny och Liiv. Bara borsta och vara med hästarna i det svala stallet. Hägg, Krikon, Spirea, Gökört, pingstliljor i full blom. Hästarna har fått prova på sommarbete idag. De får komma tillbaka till gården inatt så de inte föräter sig. Nu är det ljuvligt i naturen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln