Spegling öga  vänster logga copy

Häst och vagn, ulltork på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Däcken till finvagnen har inte kommit så skogsvagnen kommer väl till användning på CAHOMs grön rehab. En rullstolsramp kan ha flera användningsområde. Idag har vi haft den som flak. 3 meter ramp och som kuskbock vertygslåda med dyna från gammal skinnpall, riktigt bekvämt blev det. Att köra på banvallen är lugnt och skönt, bilfritt och träden ger god svalka i värmen. Lunchen idag blev smörstekt aubergine, quinoa, sallad med kirskål. Nu ikväll kom jag på att 2 metersrampen kan användas till ulltork, smidigt, vatten rinner av och luft från alla håll. Vattnat och kollat odlingarna deltagare i grön rehabilitering gjort. Nya fröknäcke snart klara så deltagare kan få  favoritfrukost imorgon. Under tiden passade jag på att karda lite ull. Rogivande och enkelt i kvällssolen på Skallinge skolas veranda.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln