Spegling öga  vänster logga copy

Limousin, blommor på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Häst och vagnstur med Ylva, Liiv och Fanny, en ljuvlig skogsrunda. Odlingstältet har äntligen jag och Anders monterat upp, det gjorde vi 1 maj. Nu har vi skapat kanonbra förutsättningar för alla frösådda plantor. Idag hade vi avslutning för första gruppen. Många skratt och tårar har det varit idag. Vi åkte limousin till Heffa i Bråddared på studiebesök. Tack Emil för vardagslyx! Härligt att sesmå kalvar och kossor, fina hästar, blommor, träd och skog. Precis som det ska vara på en gård. Limousin tillbaka till Skallinge skola för lunch och utvärdering. Deltagare hade köpt en jättefin blomarrangemang till mig. Glad och rörd på djupet blev jag. Det har varit spännande och intressant att följa dem på rehabtiden här. Önskar dem allt gott och på återseende snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln