Spegling öga  vänster logga copy

Händelserik vecka på Skallinge Gård

Varje dag ser vi vackra fenomen i naturen... det spirar och gror, ljuvlig fågelsång, rådjur, ekorrar, harar visar sig för oss. Det har varit regnväder så jag har lånat ut stövlar och regnkläder till deltagare i veckan. Vi har haft många goa skratt i veckan åt saker som hänt. När fästet till bakre ljuddämpare på bilen släppte hade jag tur i oturen. Deltagare i grön rehabilitering kunde åka vidare ändå tack vare en deltagare som körde i egen bil. Gav fel kod till medarbetare så larmet på huset körde igång. Min make Anders kom till undsättning så jag kunde köra vidare med bilen och kom till Skallinge skola under fikan. Näst sista veckan för första gruppen och en ny har startat. Det har hänt mycket under de här 12 veckorna med deltagare framför allt har det varit priviligerat att lära känna varandra och dela med av livserfarenheter.  Mycket trädgård och odling har det varit i veckan. Hästborstning likaså. Väntar fortfarande på nya framdäck till hästvagnen. Igår hade vi OHI möte hos mig på eftermiddagen. Gill Croona hade med två säckar ull till mig. Nu har vi material så vi kan tova många fina saker. Nästa vecka blir det till att tvätta ull! Trevlig helg och valborg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln