Spegling öga  vänster logga copy

Grön Rehabilitering ute på häst och vagnstur- en lisa för själen

Alla arbetsplatser borde börja dagen med gemensam frukost, det konstaterade deltagare i grön rehabilitering efter dagens samling. Alla ville följa med på en häst och vagnstur med Liiv idag. Det ville även katten Verner. Han låg tryggt i mitt knä hela turen. I Ryaberg möttes vi av 3 nyfikna nordsvenska brukshästar. Härligt vårregn kom över oss men kapellet skyddade oss från väta. Vår andra katt Ponsse låg på vedpannan hela förmiddagen och missade turen från Skallinge Gård. Lunchen åt vi ute på altanen på Skallinge skola. Lite somrigt och härligt med grekisk sallad. Idag har vi skrattat gott tillsammans och jag är tacksam att ha förmånen att följa med på deras resa i livet under deras rehabilitering.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln