Spegling öga  vänster logga copy

Hästmys och lyxlunch på grön rehabilitering i Simlångsdalen

Vardagslyx på en måndag! När jag presenterade att jag handlat mat men inte ännu bestämt dagens lunch erbjöd sig en deltagare att laga lunchen. En deltagare pysslade om alla växter, planterade om i större kruka. Härligt att se hur det spirar och gror. Hästaktivitet lockade ovan deltagare att övervinna rädslor med borstning, hovkratsning och följa med på en liten hästpromenad, mysigt och kravlöst. Någon valde att ta det lugnt i de nya relaxfåtöljerna. En valde Eco Lodgen vid sjön. Lunchen var supergod; bönsalsa, cabanosskorv, vegetarisk korv, savojkål, ugnsbakade rotfrukter! Elegant och smakfullt! Tack för en härlig dag på Skallinge Gårds Gröna Rehabilitering!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln