Spegling öga  vänster logga copy

Rehabsamordnare på besök på Grön rehabilitering i Simlångsdalen

Inatt kom det mer snö till Skallinge Gård. Det är bara att köra försiktigt och lugnt på de hala vägarna. Vid fikan kom rehabsamordnare Anna för att ha uppföljningsmöte med deltagare i Grön rehabilitering. En engagerad och duktig tjej som arbetar på Nyhemsvårdcentral. Mötena blev bra och tid att vara vid stugan, i skogen eller hos hästarna fanns med. En deltagare gjorde en liten snögubbe eller kanske påskgumma. Igårkväll var jag och lärde mig hur man nåltovar. Jätteroligt och resultat blev bra för att vara gjord av nybörjare. En påskgumma och en påskhare blev det. Så det blir att införskaffa material att tova. Dagens lunch var, omelett, linssoppa, rågbröd som bakades igår från surdegen i kylskåpet. Förtroliga samtal under utvärderingen med hjälp av nallekort. Jag är tacksam att få lära känna fina människor i mitt jobb med grön rehabilitering.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln