Spegling öga  vänster logga copy

Lojal Nordsvensk brukshingst 1:a på Grevagårdens hingstpremiering

Hallands framgångsrikaste uppfödare Lennart Bengtsson i Älvsered har lyckats ännu en gång, (Liivs uppfödare). Med poängen 9 9 8 9 9 = 44 poäng och 1:a i 3:årsringen på söndagens hingstpremiering på Grevagården, Skövde av 29 visade nordsvenska brukshingstar.  Tyvärr missade jag att se körprovet men det gjorde Lojal och Bengtsson bra. Linus Elmelid visade honom i ringen och kunde visa Lojal på ett fantastiskt sätt. Mätningen gick fint och gjordes av veterinär Cecilia Hamilton, Lojal mäter 157 cm över manken. Godkänd hos veterinären med. Allt kontrolleras och granskas noggrant. Stora och varma grattis till ytterligare en superfin och trevlig nordsvensk hingst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln