Spegling öga  vänster logga copy

Hästbus och longering

Inatt har det kommit mer snö och det verkar hästarna gilla! De roade sig genom att busa runt i hagen. Härligt att se dem levnadsglada och ystra. Lite kel och klapp ville Frida helst få av deltagare. Fanny longeras av Heffa. Dolly försöker mest få igång bus med Liiv. Bearkorten har kommit till heders igen och är bra hjälp att utvärdera emotionellt nuläge. Dagens lunch bestod av surdegsrågbröd, potatis och purjölökssoppa, råkostsallad, makrill! De nybakta fröknäckebröden går som smör i solen! Tyvärr inget recept utan bakas på gehör. Förra gången jag bakade var de mindre goda. Men variation förnöjer! Ännu en härlig dag med deltagare i Grön Rehabilitering som delar med sig av sina erfarenheter och klokheter. Tack för en härlig dag på Skallinge Gård!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln