Spegling öga  vänster logga copy

Skallinge Gårds natur och djurunderstödda rehabilitering

Klart, kallt, vindigt, vinterväder har vi på Skallinge Gårds gröna rehab. Ullfiltar och solens varma strålar värmer gott. Hästarna har bra isolering och snön lägger sig som ett täcke på ryggen. Vattnet har fryst i stallet och det är lite extra meck med att få vattnet drickbart till dem, det fryser snabbt när det är 15 minus på natten men kokhett vatten gör att det tinar snabbt. Det är superviktigt att de har bra tillgång till vatten. Igår började en ny deltagare. Vi passade på att gå på promenad med Liiv. Ut till Ryaberg och Liiv blev överlycklig att återse grannens fina nordsvenska brukshästar. Bara man har pälsat på sig bra är det underbart att njuta av natur och djur!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln