Spegling öga  vänster logga copy

Pöjo och Jenny på Eurohorse

Igår var jag i Göteborg och fotade Pöjo och Jenny & Agne som medverkade i SLU/ SHs monter. Det är en fröjd att se dem tillsammans. Pöjo är en 7-årig nordsvensk brukshäst som är mycket väl inkörd och som gillar att samarbeta. Hur lätt som helst lär han sig nya saker. Snabbt klurar Pöjo ut hur han ska göra för att få en belöning i form av små bitar morötter. Jenny har samspelat med Pöjo sedan han var 2 år. Igår var första gången han medverkade på mässan och han trivdes bra i sammanhanget. Han var hur cool som helst med att vara inne i arenan. Prasslande pressening, flagga, tefat, smällande ballonger var inget som fick honom att lyfta på hovarna eller att tycka det var obekvämt. Pigga, nyfikna öron och ögon och kanske mest av allt överlycklig att få jobba med Jenny❣️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln