Spegling öga  vänster logga copy

Hjärtlig start på Grön Rehabilitering i Simlångsdalen

Idag började en ny grupp med Grön Rehabilitering. Hämtning på Resecentret i Halmstad av personal för gemensam färd till Skallinge Gård. Vi började med fika, fröknäckebrödet som bakades i måndags smakade bra. Sedan var det deltagares egen tid och dagens aktivitet var till hästarna och vi tog in en häst i stallet o deltagare fick bekanta sig med Liiv, borsta och bara vara med häst, inget krav på prestation. Någon nöjde sig med att andas frisk luft på en skogspromenad, en deltagare valde naturhälsoplatsen och stugan. Tiden går fort och dags för återsamling i Skallinge skola och lunch, utvärdering och färd tillbaka till Halmstad. Ser framemot måndag då vi ska träffas igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln