Spegling öga  vänster logga copy

Nordsvensk brukshäst är bästa medarbetare

Igårkväll hade jag medarbetarsamtal med hästarna. De är så bra på att lyssna och de kör ordlös kommunikation tillbaka. Bara känslan att de förstår och lyssnar är värdefullt. Dessutom kan man alltid lita på 100 % sekretess från deras sida.
Den 14 februari på alla hjärtans dag kör vi igång med ny grön rehabiliteringsgrupp!

Finns fler platser så dela gärna vidare informationen!
 

CAHOM erbjuder aktiviteten till deltagare med lätt till medelsvår depression, ångest eller stressrelaterat tillstånd. Grön rehabilitering är ett komplement till rehabiliteringsplanen som  deltagare genomför via sin vårdcentral. Kostnadsfritt för deltagare!

Målet är att deltagare ska öka sin hälsa och återfå sin arbetsförmåga, för att kunna vara kvar eller återgå i arbete/studier eller annan sysselsättning.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln