Spegling öga  vänster logga copy

Nöjda cykelgäster från Tyskland

Förra veckan fick jag mejl från gäster som bodde i stugan i somras. Ett mejl som gjorde mig alldeles varm i hjärtat! Paret skrev att de ofta tänker tillbaka på sin cykelsemester i Sverige och den hjälp de fick den där regniga dagen i somras. Tack vare Lilian Johansson som körde de trötta cyklisterna till mig och vår stuga  där kunde de värma sig, vila och sova ut. Jag och parets make Michael  hämtade cyklarna i hästsläpet som de ställde in på logen över natten. Ofta vet man ju inte hur de tar sig vidare på sin semester eller hur de har trivts här i Sverige. Det är med stor glädje som jag tänker på dem och hoppas att de kommer tillbaka en annan gång! Tack för fina bilder från er semester!

Så skönt att få vila ut i stugan efter en dag på cykeln, varmt  och mysigt med levande ljus och värmen från vedspisen.
Så skönt att få vila ut i stugan efter en dag på cykeln, varmt och mysigt med levande ljus och värmen från vedspisen.
Kura skymning... det kan regna hur mycket som helst nu när vi ska sova i stugan!
Egen sjö och liten båt ingår i stugpriset. Grillplats med sjöutsikt
Ljuvliga gröna sköna sommar
Solen skiner och det är härligt att vara cykelturist i Sverige! Varmt välkomna åter till Skallinge Gård och Sverige!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln