Spegling öga  vänster logga copy

Hälsovecka i Skallinge skola, Simlångsdalen

Idag är det sjunde dagen och veckan har gått otroligt fort. Provat ut många goda recept med vegetarisk och ekologiska råvaror. Häst och hälsa hör ihop såklart!
Idag är det sjunde dagen och veckan har gått otroligt fort. Provat ut många goda recept med vegetarisk och ekologiska råvaror. Häst och hälsa hör ihop såklart!

Hälsoveckan har varit välbehövlig och givande 7 måbradagar i följd. Bara vegetarisk och näringsrik kost. Sovit och vilat ut i Skallinge skola. Stärkande motion i lugnt tempo. Rådjuren har hållt oss sällskap och de är mycket rogivande att studera dem på åkarna, nästan så man kan tro de är tama. Yoga och lite gymnastik efter förmåga. En underbar vecka som gått alldeles för fort... Nu vill det till att vi behålla den sunda och hälsosamma livsstilen. En uppföljningshelg är inplanerad för att inspireras och fortsätta i samma anda!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln