Spegling öga  vänster logga copy

Höstmys med hästar och trädgårdspyssel på Skallinge Gård, Simlångsdalen Trädgårdspyssel med att fläta band runt vattenbrunnen  i trädgården på Skallinge skola passade bra när det var fint väder idag. De andra odlingstunnorna hade fått band runt sig så det blev mer enhetligt att klä vattenbrunnen med. Har börjat tömma odlingskrukorna inför vintern i trädgården på Skallinge skolas Gröna rehab. Stallet nymockat och det blev tid över så praktikant Julia tog tillfället i akt att mysa med hästarna. I eftermiddags besiktigade jag hästsläpet som fick godkänt i 2 år till. Passade på att köpa spån på hemvägen så vi har att strö i boxarna. Skönt när småsaker blir gjorda så man kan beta av att göra listan. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln