Spegling öga  vänster logga copy

Häst och vagn är bästa rekreationen

Att köra häst och vagn är bästa rekreationen och ett bra sätt att vara närvarande i nuet. Igår fick Johanna också prova på att köra Liiv under Ylvas ledning. Vi hade personalmöte och vi invigde västhuset. Johanna hade bakat en jättegod äppelkaka. Efteråt gick runt och tittade på de olika rummen och rekreationsplatserna i rehabträdgården.  Mina gamla skisser på rehabträdgården får allt vänta lite till för medarbetare tycker det är bra som det är i nuläge. Till våren och i januari är det lämpligt att sjösätta några av våra planer inför odlingssäsongen. Idag har vi köpt stuprännor så vattnet kan rinna av utan att det stänker på rutorna. Har meddelat Region Halland att de är välkomna på studiebesök så vi kan bli godkända som komplement till vården för deltagare som önskar och behöver rehabilitering. Det är via sin vårdcentral som rehabteamet med läkare som beslutar om Grön rehabilitering. Här kan du läsa mer om grön rehabilitering.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln