Spegling öga  vänster logga copy

Tur med vädret under ridtur i Simlångsdalen!

Misommaren 2017 bjöd på traditionsenligt väder! Sol, regn, blåst, regnskurar och sol igen. Vår ridtur gick i solen och glädjens tecken. Jag red på Liiv och hade Fanny som handhäst,  Ylva red på Dolly och de verkar trivas mycket bra med varandra. Att ha handhäst ut i skogen kan vara lite trångt ibland så jag släppte Fanny så hon kunde springa lös i skogen. Vilken lycka för Fanny ! Full galopp sedan beta lite och så fullt ös efter oss igen. Så det blev tillitsövning och ledarskapsövning, riktigt kul att se att Dolly lyssnar fint på Ylva. Härlig tur var det för oss idag! Och vi hade tur för så fort vi släppte hästarna i hagen efter turen kom det en ordentlig regnskur! 

Etiketter: simlångsdalen ridning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln