Spegling öga  vänster logga copy

CAHOM Coachad Av Häst Och Människa

Verksamhetsidé för CAHOM.
Cahoms verksamhetside är att vara behjälplig i människors utveckling och hälsa, att människor når ökad medvetenhet och kan ta eget ansvar för sin hälsa med hjälp av häst och människa. Genom att erbjuda natur och hästupplevelser guidas deltagaren in i ett sammanhang, en helhet som vi alla är del av och får därigenom hjälp att starta en inre läkningsprocess, erövra kunskaper och färdigheter för att komma vidare från begränsningar deltagare upplever. Utgångspunkter är att ge hjälp till självhjälp
som bygger på samspelsteorin där tankar, känslor och handlingar i balans med naturen som kraftkälla och dess årstidsväxlingar. Skallinge Gård erbjuder en rekreationsrik miljö och innefattar
många natursköna element.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln