Spegling öga  vänster logga copy

Cykelsemester i Halland  

Cykelsemester med familjen i natursköna Simlångsdalen Cykelsemester med familjen i natursköna Simlångsdalen

Välkommen till Cykelvänliga Hylteslingan!
En upplevelserik cykelfärd väntar på dig när du nu tar dig an Hylteslingan.
Vi som finns utmed slingan eller i dess närhet vill att du skall få det så bra som möjligt när du är vår cykelgäst. Därför har vi alla som är med på kartan sagt att vi skall vara cykelvänliga. Hos oss hittar du därför en fotcykelpump om däcken behöver pumpas upp för att rulla lättare.
En knarrig cykelkedja gör ingen glad. Därför står vi alltid till buds med några droppar cykelolja. Tänk om några delar på cykeln börjar lossa eller sadelnbehöver justeras? Ingen fara. Du kan få låna lite verktyg av oss!
Kanske lite känsligt att säga men vi tänker också på din rumpa. Ett skavsår i ändalyktan ger ingen glad cyklist. Vi kan erbjuda ringblomsalva.
Har du blivit törstig? Kom gärna in så fyller vi på dina flaskor med vårt goda vatten och när du ändå har stannat kanske du också behöver ladda mobilen. Det fixar vi !
Det som inte får hända händer. Du har fått punka eller så har en viktig del på cykeln gått sönder. Tråkigt men vi löser det. Vi ringer och kollar med våra cykelreperatörer i  bygden för att hitta en lösning. Eller så fixar vi det i vår egen verkstad! 
Något annat vi har tänkt på är om det skulle börja regna. Vi vet att ni cyklister börja frysa först om händer och fötter.  Onödigt att frysa om fötterna så därför vill vi att du svänger förbi någon av oss som är cykelvänlig. Du kommer få fryspåsar av oss att sätta på fötterna. Inte för att frysa mer utan att det blir våtvarmt. Dessa fryspåsar sätter du över dina sockor. Sedan ner med allt i skon. Alltså inte utanpå skon. Det hjälper inte.
Behöver du ett plåster? Bara att komma förbi så tittar vi i vår väska med sjukvårdsmaterial.
 
Nattedags
Nu börjar det bli dags att avsluta dagen och vi hoppas att du har fått en fin cykeldag.
Våra cykelvänliga boenden förstår att du är rädd om din cykel för den måste ju fungera till nästa dag. Vår boendevärd ser till att du kan spola av din cykel om det behövs. Sedan kommer du kunna få sätta in den i säkert förvar. Behöver du justera något på cykeln? Vi hittar en plats där du kan småmeka.
Nu var cykelvården klar men hur är det med dig? Har det varit en svettig dag eller en våt dag? Kanske du vill tvätta dina cykelkläder? Klart att du skall få. Vi vill vinka av en hel och ren cyklist nästa dag.
Regnet kom sista timmen av dagens färd och mycket hann bli vått. Det förstår vi. Därför har vi sett till att du kan torka upp både kläder och skor.
Har du fått cykelolja på dig? Det kan vara rackans svårt att få bort i duschen. Säg till när du checkar in så får du en tvättsvamp att gnugga dig med. 
Har du börjat få ont i nacke, axlar eller ömmande lår? En massage skulle sitta fint tycker du. Det mesta kan lösas men här skulle vi vilja att du flaggar upp det på morgonen till det boende som du skall anlända till senare på dagen. Då gör vi ett försök att hitta en massör till dig.
Hoppas nu att du förstår att vi vill att du får det riktigt bra på ditt cykeläventyr utmed vår härliga Hylteslinga med omgivning!

Hojhoj från Cykelvänliga Hylteslingans alla aktörer
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln