Spegling öga  vänster logga copy

ForRest! Grön Rehabilitering med regelbunden skogsvistelse i Halmstad, Halland

ForRest vid vår naturhälsoplats ForRest vid vår naturhälsoplats

Personer med utmattningssyndrom mår bättre av att få vara i skogen än i sin vanliga miljö, har Ann Dolling visat. Dolling är ansvarig för forskningsprogrammet Skog och Hälsa på SLU i Umeå. Under en tre månaders-period har sjukskrivna personer fått vara ute i skogen två gånger i vecka, varje gång två timmar i ensamhet. Resultaten visar att deltagarna har känt sig mer harmoniska än försöksgruppen som inte fått göra något speciellt, och mer avspända, alerta och glada efter besöken, dessutom lugnare och mer klartänkta. Här kan du läsa mer vad jag erbjuder.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln