Spegling öga  vänster logga copy

Företagande på landsbygden i Simlångsdalen

Att vara företagare på landsbygden är tålamodsprövande. Tjuvar kan agera ute på landsbygden ganska säkert och de drar sig inte för att stjäla allt som går att stjäla. Det senaste var att de tog kopparledningarna. Timmar spenderas i telefonkö för att anmäla till polis och Telia.

Sedan har vi Post Nord som verkar vara ute och segla byewest. Posthantering med paket fungerar inte för företag utan vi får köra in till Halmstad och hämta våra företagspaket. Detta för att postbilen inte ringer innnan och aviserar ankomst. Vi har betalat frakten för att vi ska slippa köra och hämta i Halmstad!

Just nu håller jag på med deklarationen, momsredovisningen och när jag precis är klar upptäcker jag att jag gjort fel i min bokföring. Ja det är bara att gilla läget och göra om och göra rätt.

Jag uppskattar verkligen att vara ute med hästarna och det är därför jag står ut med att göra de trista i företagandet. När jag är med hästarna kommer jag i ett flow och då kan jag grow och verkligen glow!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln