Spegling öga  vänster logga copy

Liiv bjöd på glädjefylld ridtur i Broaryd

I vintras fick jag mejl från en dam som önskade fira sin födelsedag med en hästupplevelse. Tyvärr var inte möjligt i vintras pga färdtjänst inte låter hundar åka med. Förra vecka fick jag mejl igen att hon längtar alldeles sjuk efter häst. Här är det viktigt att ta hästabstinens besvär på allvar! Jag och Liiv får helt enkelt komma till henne och det får bli en ridtur istället för häst och vagn. Jag frågade om det fungerar att kliva upp från en pall och det skulle inte vara några problem. När vi träffades i Broaryd utanför hennes lägenhet fick jag möta en mycket pigg och vital dam. Hon svingade sig upp lätt och smidigt och hade en fantastisk fin sits. Hon fick rida en lång, härlig tur och jag fick den äran att promenera med Oscar Wilde! En supertrevlig kille på fyra ben! Ja det blev ett härligt och varmt möte och jag är så tacksam att jag har möjligheten att dela med mig av mina hästar. Delad glädje är dubbel glädje och glädjen att göra gott för någon annan medmänniska gör gott i mitt hjärta. Jag hoppas att jag är lika vital och pigg när jag är 73 år så jag kan fortsätta med leva mina hästar.

Liiv och födelsedagsdamen och Oscar Wilde hemma igen efter ridturen runt Broaryd.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln