Spegling öga  vänster logga copy

Ridtur med hästarna och körtur med skogsvagnen i Simlångsdalen

Liiv bjuder på en tur med skogsvagnen! Liiv bjuder på en tur med skogsvagnen!

Idag har det varit strålande väder, sol och blå himmel och trevligt besök. Vi var först ute och red runt Bårared med Dolly och Frida. Dolly busade till det lite och jag halkade av, så envisas jag med att rida barbacka med...
Efter ridturen så tog vi och selade på Liiv och Matilda på Linnebergs Gård fick prova på att köra en runda med Liiv. Hon funderar på att skaffa häst och bor man på en gård så är det trevligt att kunna bruka skogen med häst!

Ja kankse en sådan här häst skulle jag ha!  Liiv och Matilda
Ja kankse en sådan här häst skulle jag ha! Liiv och Matilda

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln