Spegling öga  vänster logga copy

Ridtur och tömkörning i Simlångsdalen

Ridtur med Dolly första gången själva! Funkar bra! Ridtur med Dolly första gången själva! Funkar bra!

Dolly och jag var ute på en ridtur utan de andra hästarna som draghjälp. Detta var 13:de gången någon red på henne. Jag brukar rida in med hjälp av de andra hästarna så de har den tryggheten med om något oförutsett inträffar. Miljö och trafikträningen tycker jag är minst lika viktig som skolningen med ryttare. Första gången bad jag Anne sitta upp och det funkade jättebra så vi red ut en sväng. Så passade vi på med lite tömkörning när vi ändå var i farten!

Dolly på väg hem igen efter tömkörningspass. Halter är bra att träna på hemvägen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln