Spegling öga  vänster logga copy

Att veta vad man vill i livet!

Som man sår får man skörda. Det som stoppas i sålådan får man skörda senare, ibland vet man inte vilka fröer som gått ner i jorden och börjat spira och gro. De kanske kommer upp flera år senare! Som man sår får man skörda. Det som stoppas i sålådan får man skörda senare, ibland vet man inte vilka fröer som gått ner i jorden och börjat spira och gro. De kanske kommer upp flera år senare!
Att inte veta vad man vill i livet är som att gå in på Gekås och inte veta vad man ska handla. Det går åt en del energi på att kolla in varendra hylla och tänka: -jag ska inte köpa det, kanske behöver jag köpa det, nä det vill jag nog inte ha osv. Det spar tid och kraft att ha gjort en inköpslista. Så är det med det stora livspusslet. Det är välinvesterad tid att sätta sig ner och se hur saker och ting snurrar på och få fokus på ting som för en i önskad riktning. Har du koll på hur ditt livspussel snurrar? Hur välbalanserat är ditt livshjul? Hos mig kan du få coachning individuellt eller i mindre grupper, välkommen att höra av dig så berättar jag mer!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln