Spegling öga  vänster logga copy

ForRest i stugan i Simlångsdalen

Vi träffades på gården för att gå ut till stugan. Det är alltid lika spännande och intressant att möta människor och se hur gruppen tar form och människorna stärks, utvecklas. Deltagare fick efter jag presenterat mig själv och formerna för dagens ForRest berätta lite om sig själva och varför de valt att komma ut. Dagens deltagare visade stor tillit till varandra. Fika ingår alltid. Bilden på tallen ovan visar jag symboliskt vår självläkningsförmåga och en av deltagarna fyllde i påpekade att det inte får vara någon som är och karvar på trädet för då avstannar processen.  Tack alla deltagare för en fin och bra eftermiddag i naturhälsans tecken! Tiden gick bara så otroligt fort!
Fika i stugan simlångsdalen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln