Spegling öga  vänster logga copy

Bruksridningsträning / miljöträning med hästarna i Simlångsdalen

Momenten i bruksridningen kan variera, det som är viktigaste för mig är att hästarna blir miljötränade. Att träna för att tävla med hästarna är inte aktuellt. Momenten i bruksridningen kan variera, det som är viktigaste för mig är att hästarna blir miljötränade. Att träna för att tävla med hästarna är inte aktuellt.

När det blivit lite varmare och och snöfritt är det dags att sätta igång att arbeta hästarna igen. Vill du vara med i en grupp som träffas regelbundet och provar på olika saker tillsammans med hästarna? Allt från markarbete, tömkörning, bruksridning, köra häst och vagn till uteritter Hör av dig! Max 3 deltagare per grupp.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln