Spegling öga  vänster logga copy

Det bor en läkare och lärare i oss alla

Skaffa livskompetens med Liiv! Skaffa livskompetens med Liiv!

Mitt företagsnamn har  inte tillkommit av en slump utan jag tänkte noga igenom vad som verkligen är viktigt för mig i mitt liv. Sedan ville jag ha ett unikt namn som ingen annan heter, efter lite funderande så blev det CAHOM. Jag har blivit coachad och hjälpt många gånger av hästar och människor och nu hjälper jag och mina hästar andra att må bättre.

Nu har folk vid ett flertal tillfällen missat och förväxlat med bokstaven L, senast igår. Jag har hetat Cahollm, Larsson istället för Carlsson, Caholm. Hade det varit för 30 år sedan hade jag blivit lite putt eller inte vågat uppmärksamma det. När det skedde för 3 år sedan ställde jag mig upp i en stor församling och tackade för felaktigheten i mitt namn. -Tack men mitt rätta företagsnamn är CAHOM men jag tackar för  L påminnelsen att det bor en läkare och en lärare i oss alla!

Vi sitter själva på receptet för vår egen hälsa och personliga utveckling. En lärare kan inte lära dig något om du själv inte är mottaglig för kunskap. En lärare kan visa, föreläsa, inspirera men det är du som lär dig. En läkare vet inte på förhand hur exakt den medicinen påverkar just dig och vilka biverkningar / effekter du får av den. Du behöver ha tillit till dig själv för att det ska fungera och lyssna på dig själv. Det är ju du som känner dig själv bäst av alla människor på jorden, ingen annan har varit i ditt sällskap så länge som just du. En av de saker som kan hända vid en utmattningsdepression är att man förlorar den inre monologen med sig själv och det är jättetufft. Vi är  aldrig ensamma så länge vi är i gott sällskap med oss själva.
Det blir bäst för oss när vi tar eget ansvar för att utvecklas och må bra.  Ibland kan det vara bra att få lite startgas och hjälp på traven! Välkommen att höra av dig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln