Spegling öga  vänster logga copy

Möte i Halmstad

Idag har jag varit i Halmstad på möte med landsbygdscoach. Vi satt i Halmstad Näringslivskonferensrum, gamla brandstationen och gamla fattighuset. Symboliken är slående lämplig med tanke på att det är medel jag behöver för att vidareutveckla Skallinge Gård och mitt företag. Med Timbanken får man som är företagare i Halland tillgång till fem kostnadsfria konsulttimmar. Jag fick hjälp med att påbörja en ansökan för att söka medel till att bygga en korall som möjliggör ForRest med Häst oavsett väder och unik övernattning i skogen, vid  stugan, naturhälsoplatsen. Jag blir alldeles matt av byråkrati och regelverk men det är bara att sätta sig in och bita ihop. Ibland önskar jag att jag valt en annan branch som har bättre lönsamhet. Det tar så mycket tid och kraft att hålla på med administration! Tur jag kan ladda om batteriet med mina hästar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln