Spegling öga  vänster logga copy

Stormen Gorm

Stormen Gorm drog in i Skallinge Gårds skog och efter inventering kan vi konstatera  ett 60-tal träd fallit. Stormen Gorm drog in i Skallinge Gårds skog och efter inventering kan vi konstatera ett 60-tal träd fallit.


Stormen Gorm drog in över Skallinges domäner och lämnade oss strömlösa och telefonlösa. Tack och lov bara under en kortare tid. Vid Gudrun var vi utan ström 3 veckor och utan telefon i 4 månader. Nu har det blivit mycket bättre med elförsörjningen men det är tråkigt att vi ska bli av med telefonen varje gång det är strömlöst. Det beror på att de tagit bort den fasta telefonen och ersatt med IP telefoni. 2015 har vi fortfarande dålig mobiltelefontäckning i vårt hus. Men det är tur att vi kan ladda mobilen i bilen och ladda vår energi i naturen som vi har runt oss. Tacka vet jag den nordsvenska hingsten Gorm 1892 som har lämnat fina spår vilket inte stormen Gorm gjort!

Plockepinn på spridda platser i vår skog lämnade Gorm efter sig. Vi är tacksamma att det ej blev fler träd som föll.
Plockepinn på spridda platser i vår skog lämnade Gorm efter sig. Vi är tacksamma att det ej blev fler träd som föll.
Fokus på de små och sköna tingen i naturen skänker glädje och laddar energin igen.
Tomtens skägg!
Tomtens skägg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln