Spegling öga  vänster logga copy

Nordsvenska brukshästarna Fanny och Molly har de get-tebra!

Igår var jag och besökte Fanny och Molly  hos sina nya fodervärdar på deras gård.  Vi har skrivit ett foderavtal till nästa vår. Det är bra att ha papper när man ska lämna ut en häst på foder för båda parter. Det är viktigt att man har diskuterat igenom hur man vill ha det. Båda parter ska vara medvetna om vad som gäller. Bättre fodervärdar kan jag nog inte få till mina hästar. Agneta och Tilda har varit hos mig  under våren och sommaren, hälsat på Molly och Fanny, ridit, tömkört, kört häst, lärt sig en hel del om hur det är att ha häst. Så har jag nära till mina kära hästar och kan hälsa på dem när jag vill och fika ingår... det var en klausul som vi la till i kontraktet och att de får ringa och rådfråga mig när det gäller hästhållningen.

De här charmerande damerna är lika nyfikna på hästarna som hästarna är på dem. De blir nog get-tebra kompisar!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln