Spegling öga  vänster logga copy

Kavaljer 1998, Kronprins 1946 och Orion 1987

Unna med sitt fina hingstföl Upasano. Unna med sitt fina hingstföl Upasano.

I fjol fick jag följa med när Anne skulle välja hingst till sitt sto Unna. Nu är det snart dags för Unna att föla. Hon valde hingsten Kavaljer 1998. Per Axelsson heter hingsthållaren och han har 3 hingstar hemma hos sig.

Orion 1987 kommer nyfiket fram och vill hälsa på oss.
Telefonen i ena handen och Kronprins 1946 i andra handen. Vi förstår att många ringer. Per tar allt lugnt och sansat och. Per är mycket mån om stona som kommer till gården. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för avel.
Telefonen i ena handen och Kronprins 1946 i andra handen. Vi förstår att många ringer. Per tar allt lugnt och sansat och. Per är mycket mån om stona som kommer till gården. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för avel.
Här går Kavaljer  1998 i hagen jämte stoflocken. Allt är lugnt och sansat  trots 3 hingstar på samma gård.  Ja  kanske någon av de här hingstarna kan passa någon av mina damer...fram med stamtavla och kolla.
Här går Kavaljer 1998 i hagen jämte stoflocken. Allt är lugnt och sansat trots 3 hingstar på samma gård. Ja kanske någon av de här hingstarna kan passa någon av mina damer...fram med stamtavla och kolla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln