Spegling öga  vänster logga copy

Belltino 1918 och Esperuds Bruno 2029

Så här snygg är man när man är 19 år, Belltino 1918 kikar nyfiket mot kameran. Så här snygg är man när man är 19 år, Belltino 1918 kikar nyfiket mot kameran.

Det här är Belltino 1918 vars sperma finns nedfrusen hos Jordbruksverket men än finns han så han kan betäcka ston. Han står hos Madeleine i Esperud där också hans son Esperuds Bruno 2029 också står... vilken snygg och trevlig hingst det är. Det vore en lämplig kandidat till två av mina ston.

Följsam och social herre Esperuds Bruno 2029, de e gott att bli kliad under mulen.
Så här står det om Bruno: Elegant hingst av lättare modell. Vackert huvud, bra selläge, harmonisk sida, obet. tåvid fram, torrbent, aningen bred bak. Framåtgripande skritt med god takt. Lätt trav med god energi. Det här är en mycket lämlig kandidat och kommer denna sommar att gå på fribetäckning med sina ston

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln