Spegling öga  vänster logga copy

Hästunderstött socialt arbete HUSA

Jag har precis läst ut denna bok av författaren Leif Hallberg. Den är väldigt tydlig och förklarar skillnader mellan de olika grenarna inom hästunderstött arbete. Jag ska nu börja skriva mitt slutarbete på kursen hästunderstött socialt arbete. Men redan nu känner jag att resan bara har börjat... Vi har så mycket att lära av våra hästar och det är fantastiskt spännande att utvecklas tillsammans med sina hästar i det som jag nu lärt eller håller på att lära. Håller man på med häst så har man hela tiden något att lära...

Att plöja utan att så är som att läsa utan att förstå!

Här kan du läsa mer om pedagogik och hur jag arbetar
eller
om HUSA
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln