Spegling öga  vänster logga copy

Barbackaridtur i Simlångsdalen på Skallinge Gårds nordsvenska turridningshästar

Hanna och Tess från Haninge var ute  på en härlig barbacka tur idag. Jag frågade innan ridturen om de verkligen ville rida barbenta och utan långärmade tröjor pga alla insekter i skogen. De visste vad de ville för det visade sig vara alldeles lagom varmt och insekterna höll vi på avstånd med flugsmäck. Första gången mina gäster hade flugsmäck i stället för ridspö men det var effektivt! Jätteduktiga tjejer med superbalans och koll på läget. Jag har fått jättefina bilder av deras mamma Pernilla som jag får använda. Ska ladda ner när jag har bättre uppkoppling. Tack Pernilla för bilderna, Tess och Hanna för en härlig ridtur!
En bild säger allt...en blick säger mycket: Det här ska bli kul!
Bra på huvud och fötter och med en flugsmäck i handen är Tess och Nordsvenska Fanny redo för en ridtur en varm och skön sommardag.
Hanna från Haninge är en härlig tjej som ser ut att trivas med en barbacka ridtur på nordsvenska Liiv.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln