Spegling öga  vänster logga copy

Med tranorna har våren har anlänt

Ett säkert vårtecken; Tranorna har anlänt till Skallinge gård!

Det som göms i snö kommer upp i tö. Det är mycket som ska göras nu i år, många projekt som ska iscensättas.  Städa i vinterhagen, plöja och så ny gräsvall. Röja och städa på logen, plocka iordning alla verktyg,  sätta upp verktygstavla i snickarverkstad,  en målarverkstad på magasinet (om vi hinner i år), nya staket ska sättas upp,  röja ner träd i hagen, bygga badbrygga och bastu vid badplatsen, plantera vid naturhälsoplatsen, hästarna ska kondition och miljötränas. En bruksridningsbana ska vara uppsatt under hela april och en bit in i maj.

Äntligen är våren här så vi kan komma ur vår vinterdvala.

Lev Väl och Må Gott i Vår! Christel

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln