Spegling öga  vänster logga copy

Tack för insikten, Region Halland!

Igår var jag på informationsmöte kring Spa & Hälsa i Halland 7 mars på Falkenberg Strandbad. Mötet gick ut på vilken nytta kan en samverkan ge. Och vi kom gemensamt fram till; ökad lönsamhet genom att företagen blir mer synliga på en gemensam plattform, erfarenhets- och kompetensutbyte mellan företagen, behålla hallänningen som gäst inom länet genom ett stort utbud , nå samarbetsmöjligheter med Hälso-och sjukvården i Halland, fylla ledig kapacitet inom gemensamma insatser/erbjudanden, att skapa unika erbjudanden tillsammans, ex små företag kompletterar de stora , gemensamt agera som grupp gentemot ex myndigheter, arbetssökande m m, lösa bemanningsproblem genom att ta hjälp av varandras personal. Kruxet är bara att det är väldigt mycket pengar för en liten företagare att synas på plattformen.

Den största och mest givande insikten och vad dagen gav var faktiskt en felstavning!
På inbjudan, listan var mitt företagsnamn felstavat, där stod det CAHOLM. När alla presenterade sig så klurade min hjärna ut att vända det till något positivt. Så när jag skulle presentera mig och mitt företag så tackade jag för insikten att L:et står för att jag ska påminna om att vi har både en läkare och en lärare i oss. Men ska man söka på mig så får man ta bort L:et. Så jag tackar Region Halland för denna insikt.

Vill du veta mer om hälsa och må bra se under hälsa eller pedagogik.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln