Alla goda ting äro 3! Idag har jag haft 3 härliga möte på Skallinge Gård. Första var studiebesök med rehabsamordnare Anna! Jättetrevligt och viktigt för mig att visa vilken miljö och vad CAHOM erbjuder deltagare i Grön Rehabilitering. Sedan underbar körtur med Liiv, Ylva och Fanny! Eftermiddagen ett viktigt uppstartmöte med samarbetet med Högskolan i Halmstad och forskningen som kommer att bedrivas inom Grön Rehabilitering! Vilket härligt avslut på fredagen! Trevlig helg

Läs hela inlägget »

Det blir ljusare på eftermiddagarna och fåglarna kvittrar härligt. Ljuvligt att bara vara och njuta av skogen, trädgården, hästarna! Naturunderstödd och hästunderstödd rehabilitering erbjuder CAHOM! Här kan du läsa mer!

Läs hela inlägget »

Välkomna på studiebesök för att få veta mer om Grön Rehabilitering hos CAHOM.

Guidningen runt gården med avlutande frågestund tar ca 1 timme. Tänk på att ha kläder efter väder!
Kontakta mig för mer information och anmälan till vilken tid som passar dig. Väl mött!

Läs hela inlägget »

Igår var vi ute på en härlig ridtur i natursköna Simlångsdalen. Äntligen lite uppehåll från regnandet. Hästarna tyckte också det var härligt att komma ut på en tur. Efteråt härlig hölunch för hästarna och goefika för ryttare.

Läs hela inlägget »
Etiketter: ridning må bra

Maken till härlig söndagspromenad med maken runt Skallinge! Det gäller att passa på att njuta av solen när den är framme!

Läs hela inlägget »

Varje fredag går det bra att komma på studiebesök. Idag var en tjej på besök inför Rehabilitering. Under fliken hälsa / grön rehabilitering kan du läsa mer om hur det är hos CAHOM. Trevlig trettondagsafton!

Läs hela inlägget »

Cahom har avtal med Region Halland. Deltagare i Grön Rehabilitering deltar kostnadsfritt. Kontakt sker via vårdcentral som remitterar deltagare, här kan du läsa mer!

Läs hela inlägget »

Samarbetspartnern i Grön Rehab  Henrika  Jormfeldt har skapat en egen hemsida,  här är länken http://braddaredshast.dinstudio.se 

Läs hela inlägget »
Etiketter: häst och hälsa

Trafitionsenligt var jag och Liiv ute på en ridtur. Pigg och glad var Liiv och hon bjöd även på en liten bockning! Snön som legat här de sista veckorna har tinat bort! God fortsättning på julen önskas!

Läs hela inlägget »

Snön ligger vit på marken och det är en härlig julstämning på vår gård. Halmstadborna kan sjunga Im dreaming of a white christmas och komma ut på landet för att få uppleva snö. Här kan man bo i stuga eller i Skallinge skola och ha det lugnt och avkopplande! Vi önskar alla en fröjdefull jul!

Läs hela inlägget »
Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem! Naturen bjuder på fina vackra ting... det gäller bara att vara öppen för dem!

 Livet är som bäst
när man kör häst!

GOOGLE TRANSLATE